duminică, 5 iulie 2009

Festival at the end of the school year (ILCaragiale Medgidia - Romania) Tudorita Nichita

2 comentarii:

  1. -Cu respect, sarut mana.Incerc sa ma adresez directorului scolii desi pe internet, ca bloggeri nu suntem decat niste "soferi" specifici in acest trafic ... Am incercat prin e-mail de pe blogul dvs.si nu functioneaza.
      -Am de oferit un calculator de clasa medie / performant, bine dotat / utilat, unui elev / eleva care sa merite aprecierea mea.In principiu, doresc sa fie sarac dar inteligent si cu tragere de inima la Invatatura, în general, si de Informatica, În special.
      -Daca binevoiti sa contribuiti la selectarea unui asemenea elev din scoala pe o conduceti, va rog sa va orientati la 3 din elevi din care vom alege impreuna un castigator eventual impreuna cu profesorul de informatica al dvs.-al scolii-.
      -Datele mele de contact sunt cele de pe blog, www.gpitran.blogspot.com precum si adresa de -mail nartip@clicknet.ro tel.0241820422; 0765555700.
      -Va multumesc anticipat si raman in asteptarea comunicarii dvs.
      nartip

    RăspundețiȘtergere
  2. -PS.Google feste fata incercand traducerea automata la Îngrijire sunt inscris si eu ca si contribuabil il am activat ... EL Asta facand si din romana in romana "stiuta / cunoscuta", pezent de catre în El ...
      nartip

    RăspundețiȘtergere